Lackskydd Östermalm

Skydda lacken med den senaste tekniken

Keramiskt lackskydd Östermalm

En snygg och välskött bil med keramiskt lackskydd

Alla bilägare vill väl köra en snygg och välskött bil som inte minskar i värde mer än nödvändigt? Kom till och låt oss utföra en keramisk lackskydd på din ögonsten!

Keramiskt lackskydd är en modern och mycket effektiv metod inom bilskydd. Låt oss installera keramiskt lackskydd på din bil – ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan. På detta sätt kan bilen ha kvar sin glans – och du behöver inte lacka om eller tvätta den lika ofta som innan behandlingen.

Vi är erfarna och kunniga inom kemiskt lackskydd och annat bilskydd samt alla former av in- och utvändig service. 

Flera lager keramiskt lackskydd

Hos oss kan du få keramiskt lackskydd i flera olika paket. Det går dessutom att applicera flera lager beroende på hur bra skydd du tycker att din bil behöver.

Keramiskt lackskydd läggs på bilden i samband med att det poleras. Skyddet appliceras på bilens samtliga hårda ytor, inklusive plast, glas och fälgar. Lackskyddet är tåligt och står emot det mesta bilen utsätts för, inte minst de kemikalier som man använder vid biltvätt. Risken för tvättrepor minskar också betydligt.

Avvisar smuts och vatten effektivt

Keramiskt lackskydd ger din bil ett suveränt skydd. Smuts och vatten avvisas av ytan och dessutom skyddas bilen mot föroreningar, vägsalt, oxidation, UV-strålning, insekter och allt det en bil utsätts för ute i trafiken.

Keramiskt lackskydd tar lite mer än ett dygn att installera, så vi kommer att ha din bil hos oss i ungefär 36 timmar. Sedan kan du besöka oss en gång om året för att genomföra en garantitvätt, där vi tar bort eventuella beläggningar som eventuellt kan uppstå. Vi kan även ta bort tjära som ibland kan fastna och på lång sikt ha negativ effekt på det keramiska lackskyddet.

De stora fördelarna med keramisk lackförsegling:

  • Det ger ett utmärkt skydd mot vägsalter. Mycket välkommet för svenska bilägare som allt för väl känner till de problem med lacken som orsakas av vägsalt på våra vägar.
  • Det ger ett större skydd mot solljuset. Detta gäller inte minst röda bilar, som lätt bleks när det står ute i solen mycket.
  • Keramiskt lackskydd avvisar smuts på ett effektivare sätt än alla tidigare lackskydd.
  • Andrahandsvärdet intresserar de flesta bilägare och keramiskt lackskydd är ett utmärkt sätt att öka bilens värde på andrahandsmarknaden. Oavsett om bilen är nyförseglad eller om skyddet applicerades tidigare så gäller detta. Vi rekommenderar att du sparar kvittot från den keramiska lackförseglingen – det kan vara mycket bra att visa upp för en eventuell framtida köpare.
  • Behovet av att tvätta bilen, vilket i sin tur minskar det långvariga slitaget.
  • Lackens glans blir tydligare och bättre och håller i sig längre.
  • Metoden skyddar utmärkt mot spillning från fåglar. Flugor, knott och andra "kryp" fastnar heller inte lika lätt i keramiskt förseglad lack
  • Den keramiska lackförseglingen skyddar även på ett fantastiskt sätt mot tjära, asfaltpartiklar och surt regn. Det fastnar helt enkelt mindre sådant på lacken. Dessutom drabbas lacken av mindre oxidation (vardagligt kallat rost).
  • Med keramiskt lackskydd kommer du inte behöva vaxa eller polera bilen lika ofta.

Lacken får unika egenskaper

Kemiskt lackskydd ger helt enkelt din bil unika egenskaper. Dels ger den förstås din lack en vacker och tilltalande glans. Den binds starkt till lacken och gör att förseglingen inte går att ta bort med vanliga rengöringsmedel. En bil som är keramiskt förseglad tål många tvättar och repas inte i första taget. Behandlingen tål dessutom avfettningsmedel vilket gör den enklare att tvätta. Tjära och salt får man lätt bort och man behöver i normala fall inte avfetta bilen – vilken är en stor miljövinst.

Vill du ge din bil ny glans och tålighet med keramisk lackförsegling? Du är välkommen att kontakta oss för med information. Eller besök oss på vårt servicecenter i centrala Stockholm!

lack röd

 

Keramiskt Lackskydd ger din bil glans som håller länge