Lackskydd Östermalm

Skydda lacken med den senaste tekniken

Om oss

Vi tar hand om din bil

Vi är firman för dig som vill ha en snygg och välskött bil. Vi arbetar varje dag med att förädla, skydda och sköta underhålla bilars exteriörer och interiörer. Kom till oss så kan vi se till att din bil inte minskar alltför mycket i värde.

Vår service varierar beroende på bilmärke – vi följer serviceboken, om sådan saknas kan vi inspektera bilen och ge förslag på vilken service som kan passa. Våra erfarna mekaniker har lång erfarenhet av de flesta bilmärken och gör gärna våra reparationer i samband med service.

Ett flertal tjänster inom bilskötsel

Vi erbjuder en rad tjänster för att lyfta din bil: tvätt, rekond, lackskydd, däckmålning, däckförvaring, reparationer av mindre krock- och plåtskador med mera. Vi lämnar alltid fast pris och har bra garantier på våra tjänster.

polering vaxning

Vi är en del av MECA, som har över 400 verkstäder i hela Sverige. Allt vi gör syftar till en enda sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande. MECA Scandinavia och dess dotterbolag är miljöcertifierade enligt ISO 14001 – vi tar miljöarbetet på allvar.

 

Bilservice av högsta klass – mitt i Stockholm