Lackskydd Östermalm

Skydda lacken med den senaste tekniken

Lackförsegling Östermalm

Lackförsegling gör det lättare att ta hand om bilen

Är du less på att ständigt åka till biltvätten med din smutsiga, blekta och repiga bil? Hjälp finns! Kontakta oss så kan vi utföra en lackförsegling, ett fantastiskt skydd mot smuts, nederbörd, solljus, vägsalt och alla former av slitage.

En lackförsegling är en suverän lösning för bilägaren som vill ha sin ögonsten i toppskick men inte har tid eller lust att vaxa och putsa bilen regelbundet. Lackförsegling har ett flertal fördelar, vid sidan av att den skyddar mot slitage så gör den även att bilen är betydligt enklare att tvätta. När man har behandlat bilen med lackförsegling fastnar inte smutsen och behöver inte besöka biltvätten lika ofta. Bilen håller sig snygg och fräsch och lacken glänser under lång tid.

Experter på alla former av bilskydd

Vi kan hjälpa dig med lackförsegling och alla typer av in- och utvändig bilservice. Vi förädlar, skyddar och underhåller din bil och våra erfarna mekaniker behärskar de flesta bilmärken och modeller. Kom till oss så kommer din bil att glänsa och hålla ett högt andrahandsvärde.

Vid sidan av lackförsegling kan vi även utföra dessa kompetenta serviceåtgärder för din bil:

  • Hjulinställning
  • Biltvätt
  • Rekonditionering
  • Däckservice & däckförsäljning
  • Däckförvaring
  • Reparationer

Här berättar vi mer om de stora fördelar med lackförsegling

En keramisk lackförsegling har Kiseldioxid som aktivt ingrediens. I första skedet av processen byggs ytan på bilen upp i flera steg för att man ska få en helt perfekt lack där vi sedan applicerar förseglingen. När detta är klart så applicerar vi förseglingen mycket noga, för hand, en yta i taget. När alla ytor är försedda med lackförsegling får bilen en natt för härdning. Därefter slutför vi behandlingen med ett avslutande lager sealer. Allra sist gör vi ett sista detaljarbete och slutinspektion. Därefter är din bli klar för leverans, glänsande och skyddad.

lackförsegling

Stora fördelar jämfört med vanlig bilvax

Hur skiljer sig en lackförsegling mot traditionellt bilvax? De har i grunden samma funktion: att höja glansen, att skydda bilen mot yttre påverkan och göra bilen enklare att sköta. Problemet med traditionellt bilvax är den korta hållbarheten. Det håller i normala fall cirka 3-6 månader beroende på hur ofta bilen körs.

En lackförsegling läggs på i samband med polering av nya eller nylackerade bilar. Vi använder marknadens bästa produkter när vi utför en lackförsegling på din bil. Våra lackskydd är dessutom miljöanpassade.

Skapar en tät hinna som skyddar lacken

Lackförsegling skapar en tät hinna som stänger in lackens porer. Det är detta som ger den skyddande effekten mot UV-strålning och salt. Lacken behåller sin färg och lyster och din bil känns som ny långt efter att du kört den för första gången.

Lackförsegling har egenskaper som ger en betydligt längre hållbarhet. Dessutom innehåller keramisk lackförsegling inte lösningsmedel och silikon, vilka kan ha negativ inverkan på bilens yta.

Vatten stöts bort och smutsen fastnar inte

Om du låter oss genomföra en lackförsegling på din bil så får lacken en härdad yta som skyddar mot det mesta bilen utsätts för i trafiken. Smuts, vatten, salt, avgaser, insekter – din bil stöter ifrån och skyddas mot det mesta. Dessutom minskar risken att din bil drabbas av vanliga skador som rost och repor. Förseglingen ger din bil en härdad yta som avvisar vatten och hindrar smutspartiklar att fastna på bilen. Risken för rostskador minskar dessutom.

Du väljer vilken nivå du vill ha på skyddet

Du väljer själv vilken nivå på lackskyddet du vill ha. Vi erbjuder olika paket som ger dig möjlighet att välja fler lager som ger ett starkare och längre bestående skydd åt din bil.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan erbjuda en kompetent och kvalitativ lackförsegling.

 

Lackförsegling – smidigare och effektivare än att vaxa bilen